Започнахте ли да използвате електронно фактуриране ?

Електронно фактуриране
Отговора който ще дадат повечето от вас е не. Причините да си карате по-старо му може да са много, всъщност причините да не направите нещо винаги ще си намерите, но най-често в основата стои страх. Страх от новото, страх от промяната, страх от поемане на отговорност, страх от инициативата и т.н. Хора спрете да живеете в постоянен страх от нещо, изправете се пред себе си и го решете най-накрая !
Искате или не ще преминете на електронни фактури, държава ще ви го наложи след някоя друга година и това е един много правилен ход, защото, чрез електронното фактуриране се оптимизират основни звена от дейността - разходи, парични потоци, време, усилия, контрол и т.н. Нямам намерение да навлизам в подробности кое как защо има достатъчно информация в интернет по въпроса. Ако не вярвате на български източници погледнете в сайта на европейски съюз там си има и доклади на комисията и препратки към чуждоезични сайтове, и експертни мнения на работни групи и още много информация.
Ето една система, която е безплатна и с гарантирано качество - системата на E-Docs за електронно фактуриране. Освен електронни фактури ( и проформа фактура ), чрез нея можете да издавате и различни видове платежни нареждания. Голяма част от функциите са автоматизирани и улесняват многократно работата ви. За повече подробности около системата в самия сайт.

 

0 коментара:

Публикуване на коментар

 
Copyright 2009 | Блог за фактури и онлайн фактуриране и общо взето всичко за платежните онлайн документите.